15.10.2011

Halloweenpasta med gresskarpurè

Matbloggsentralens tema denne gang er er Halloween.





Du trenger
Gresskarpurè (kan lages selv, men jeg kjøpte på boks)
Fløte
Hvitløk
Bacon
Spaghetti
Salt
Pepper
Chilli
Orange paprika
Fersk basilikum
Basilikumolje/persilleolje
Kremet balsamico (Crema di balsamico)
Gurkemeie


Du gjør
Kok pasta
Stek bacon i små biter
Tilsett hvitløk og finhakket chilli
Rør inn gresskarpurè (smak deg frem)
Dryss over gurkemeie til du får en fin farge
Tilsett pasta
Rør inn fløte til det blir passe tykt og ikke for sausete
Salt og pepper

Tegn ansiktet til "gresskaret" med kulepenn og skjær ut. Fjern frø og skjær av topplokket. Tilsett pastaen oppi paprikaen. Bak i tre minutter på 200 C. Serveres med en gang.

Det er lurt å dekorere fatet på forhånd. Tegn spindelvevet med balsamicoeddik. Fyll ut noen av spindelvevhullene med basilikumolje. Dryss over chillikrydder.
Pynt med basilikumblader.











2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...