19.10.2011

Curry in a hurry

Dette tok meg under en halv time å lage, og det passer fint på en onsdag etter jobb når magen rumler så høyt at man kan høre det til Mumbay. Dette smakte kjempegodt!


 


Til 4 personer trenger du:
4 kyllingfileter i biter
3 ss creme fraice
2 ss karripasta (jeg brukte gul)
1 rødløk, kuttet
1 paprika, kuttet
1 dl kyllingkraft
1 boks hakkede tomater

Du gjør:
Stek kylling i olje i noen minutter. Tilsett løk og la de frese litt i stekepanna. Tilsett kyllingkraft, karripasta og tomat. Rør og la det småkoke i 10 min. Tilsett 3 store ss. creme fraice og paprikaen. La dette småkoke i 3 min til. 

Serveres med basmatiris og naan. Dryss gjerne friske urter over curryen før servering.   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...