Noen ganger er det så deilig å lage hele middagen i en og samme gryte eller panne. Her har jeg brukt en stor stekepanne med lokk. Saus, poteter, grønnsaker og kyllingkjøttdeig i herlig symfoni...
6 portobellosopp
1 pakke kyllingkjøttdeig
1/2 broccoli
1/2 blomkålhode
1 løk
1/2 paprika
6 mandelpoteter
3 dl vann
1 buljongterning
2 ss maizena
1 skvett fløte
2 ss soyasaus
pepper
Hakk alle grønnsakene. Stek sopp og løk i olje. Stek kjøttdeigen. Tilsett vann, hakkede poteter buljong og soyasaus. La det koke under lokk i 10 min. Tilsett broccoli, blomkål og paprika + en skvett fløte og la det koke i 5 minutter til under lokk.
Så en tur i Vålandskogen mens vi venter på våren.....
Lettvint og lekkert! Lite er bedre! ;)
SvarSlettJa, veldig greit. Man slipper alle grytene og får brukt opp grønnsakene i kjøleskapet før de går ut på dato. Godt er det også :)
SvarSlett