Vi bestilte 3 retter pluss ost
med vinpakke
Godt utvalg av brød før maten
Nesten en liten tapas i seg selv
Så en liten rett før
forretten:
Potesuppe, egg med eggekrem og
løyrom og sild med tomat
Vi valgte ulike forretter
Noen valgte kalvetartar...
...og noen
valgte kveite med
urtesaus og pepperotkrem
En mellomrett til:
Himmelsk appelsinjuice
med tindved (bær)
Hovedrett:
Braisert oksekjøtt med
rødvinsaus og foie gras
Vintage portvin
fra 1978
4 ulike oster, to franske
og to italienske med
tilbehør av kvede kokt i bringebær,
aprikos og hasselnøtt i honning
Litt dessert før
desserten:
karamellmousse
med pære
Dessert:
Appelsinsorbet og
cappuccinokake
Noe søtt til kaffen:
Utrolige konfekter
og krydderkake
Jentene fikk med
seg hver sin pakke med
småkaker.
Loving it!
Fantastisk service, god mat og fin atmosfære. Vi var heldige og fikk et eget bord i chambre separee. Ikke stivt og formelt, men artig og avslappende. God presentasjon av vin og de ulike rettene. Herlig aften. Helt klart en av Stavangers beste restauranter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar