15.01.2012

Cafè de France - Stavanger



Vi bestilte 3 retter pluss ost
 med vinpakke


Godt utvalg av brød før maten 
Nesten en liten tapas i seg selv


Så en liten rett før
forretten:
Potesuppe, egg med eggekrem og
løyrom og sild med tomat



Vi valgte ulike forretter
Noen valgte kalvetartar...


...og noen
 valgte kveite med
urtesaus og pepperotkrem


En mellomrett til:
Himmelsk appelsinjuice 
med tindved (bær)


Hovedrett:
Braisert oksekjøtt med 
rødvinsaus og foie gras



Vintage portvin
fra 1978


4 ulike oster, to franske
og to italienske med 
tilbehør av kvede kokt i bringebær,
aprikos og hasselnøtt i honning


Litt dessert før
desserten: 
karamellmousse
med pære


Dessert: 
Appelsinsorbet og
cappuccinokake



Noe søtt til kaffen:
Utrolige konfekter
og krydderkake


Jentene fikk med
seg hver sin pakke med 
småkaker.
Loving it!

Fantastisk service, god mat og fin atmosfære. Vi var heldige og fikk et eget bord i chambre separee. Ikke stivt og formelt, men artig og avslappende. God presentasjon av vin og de ulike rettene. Herlig aften. Helt klart en av Stavangers  beste restauranter. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...