For litt siden var det vår tur å ha spisegjester i matklubben. Jeg har alltid fnyst litt av organiserte matklubber og syforeninger, men etterhvert finner man ut at dersom man skal klare å vedlikeholde sosial omgang i en travel hverdag med barn og fulltidsjobber må det organiseres hvis det i det hele tatt skal bli noe av. Så annenhver måned spiser vi i klubben hos hverandre etter tur. Temaet denne gang ble "inspirasjon fra steder vi har spist-, eller ønsker å spise".
Appetittvekker til Champagnen: Scampi i kurv. Inspirert av Statholdergaarden. Trykk her for oppskrift.
Hovedrett: Lammefilet i sennepssaus - inspirert fra Harry Pepper i Stavanger. Oppskrift kommer.
Dessert: Fiken i vårulldeig med supreme ost og ølsirup. Inspirert av restaurant Nero under Stavanger vinfest. Oppskrift kommer.
Det ble en kanonkveld og vi kjente at vi var to stolte hobbykokker!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar