Mer rabarbramat! Matbloggsentralens ukesutfordring har med sitt rabarbratema inspirert meg til å prøve ut matvarer jeg ellers ikke ville tenkt på å bruke. Denne rabarbrakaken er saftig, lettlaget og passer fint til å ha meg seg i picnickurven, til stranden eller i tursekken.
Du trenger:
3 egg
2 dl sukker
2 store ss smør
2 1/2 dl hvetemel
1 toppet ts vaniljesukker
1 toppet ts bakepulver
1 ss kanel
3 stilker rabarbra
litt melis til pynt (kan sløyfes)
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Smør smeltes og blandes inn.
Sikt inn alt det tørre.
Rør inn hakket rabarbra.
Hell røren i en smurt brødform.
Stekes på 175 C i 30 min.
Avkjøl kaken.
Klipp ut former av tre hjerter. Bruk enten serviett eller papir. Legg formene på kaken og sikt over melis. Fjern hjerteformene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar