25.04.2012

Stavanger Vinfest - Restaurant Nero

I anledning Stavanger vinfest hadde vi Winemakers dinner med viner fra vinbonden Hugo Levingston fra Dom. De Mourchon på Nero Restaurant. Levingston kom bort til bordene og pratet litt om vinene sine. Det var stas det. Vinene var i tillegg veldig gode. 

Kveldens meny

Først fikk vi en wonton med oksehale men den glemte jeg  å ta bilde av. Over ser du norsk kongekrabbe, reker sjøgress og sellerirot


Blekksprutrisotto, uer, oliven og vill hvitløk


Åh - tenk å hatt denne stolen hjemme...


Svin fra Prima Jæren, pastinakk og vårsalat og griseørechips


Noe isaktig med bringebær 


Reinsdyr, aubergine og sjarlottløk


Her skulle jeg ønsket at jeg fortsatt var sulten:
Abondance ost, dadler, fiken og valnøtter og noe i filodeig


Det var ingenting å si på hverken kvantiteten eller kvaliteten på maten og drikken


Ostekake, marshmallows, kokkospudding... oh, mett...


Her har jeg allerede ramlet av spiselasset, men denne safranisen var sikkert god

En strålende aften!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...