Kylling:
1 hel økologisk kylling
Pensle den med olje eller smeltet smør og gni den inn med salt og diverse krydder:
pepper
koriander
chili
Stekes i en time på 180 C
Couscous:
Lag passe mengde som anvist på pakningen. Jeg har tilsatt gurkemeiepulver for å få den fine påskegule fargen. Så har jeg tilsatt hakket rødløk, paprika og fetaost.
Guacamole:
2 avokado
2 fedd hvitløk
2 ss finhakket chili
1 ts salt
4 ss saft av sitron eller lime
Tilsett alt i en bolle og mos det hele med en gaffel til du får en fin konsistens
Raita - Youghurtsaus:
Det finnes mange kombinasjoner av denne youghurtsausen. Her er min versjon:
2 dl matyoughurt (naturell)
2 ss finhakket mynte
1 ts koriander
1 ts spisskumin
1 ts kayennepepper
1 ts salt
Bland alt sammen i en skål
Papadums:
Disse får du kjøpt i de fleste matvareforretninger og de ligger i nærheten av indiske sauser. De skal pensles med olje og varmes i microen i noen sekunder til de blir sprø.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar