07.04.2012

Bakte eggebåter med skinke/chorizo og ost

God påskeaften alle sammen! Da har man endelig ristet av seg gårsdagens "derpå" og har med friskt mot tatt turen til Månafossen etterfulgt av middag på Byrkjedalstunet sammen med svigers. Frokosten innebar disse herlige og lettlagde rundstykkene med innbakte egg. 



Hul ut noen halvstekte rundstykker med en kniv



Tilsett noen biter ost, og det du har av kjøttpålegg. Jeg brukte skinke i noen og chorizo i noen


Hell oppi ett rått egg i hvert rundstykke


Krydre med litt salt og pepper. Stekes i ca 15 min på 200 C.


Mmm så godt og nesten ingen oppvask. Det liker jo hyttefolket.







2 kommentarer:

  1. Oi, alt i ett! Så lettvint og pent å se på :) Håper du har hatt ei fin påske! Her har det vært avslapping fra begynnelse til slutt.. En må jo lade batteriene litt også ;) Klem

    SvarSlett
  2. Ja, disse har blitt en slager til helgefrokostn. Har også hatt en avslappende uke, så nå er man klare for hverdagen igjen. Ha en strålende uke! Klem :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...