I dag ville jeg ha noe magert, men som likevel metter. I denne gryta kokes kyllingen i stedet for å stekes og den er superlett å lage for du tilsetter bare alt i en gryte.
2 store økologiske kyllingfileter
4 dl kjøttkraft (eller 4 dl vann og 2 buljongterninger)
1 boks tomater
1 boks chili beans (kidneybønner i chilisaus)
1 boks bønner i tomatsaus
1 kopp couscous
1 ts tørket chili
1 ts spisskumin
1 ts karripulver
1 ts koriander
litt salt
Kok opp kraft og tomater, tilsett kylling i biter og la det koke i fem minutter. Tilsett resten av ingrediensene, bortsett fra couscousen. La det koke i fire minutter. Tilsett couscousen mot slutten og la dette trekke i noen minutter mens du rører av og til. Retten er ferdig når couscousen er myk. Pynt med litt friske urter.
Nam! Trur eg må prøva denne, kanskje neste veka ;) Kor mange reknar du med denne held til?
SvarSlettDet kan jeg anbefale at du gjør. :) Jeg tenker at dette er mat nok til 3 - 4 personer. Jeg fikk vertfall en god del rester til overs (etter at to voksne hadde spist) som jeg brukte til jobblunch. Håper det smaker :)
SvarSlettPlanen er klar: Middag på mandag blir denne her. Og sidan eg berre er ein frys eg ned resten til ein annan gong. Er ikkje dumt å ha fredig middag i frysen ein dag med dårleg tid :)
SlettDet er jo veldig greit ja. Jeg brukte en liten kopp med couscous (bare sånn at retten ikke blir for tørr)...
SvarSlett