Her har jeg brukt lammefilèt av typen Gourmetlam. Gilde anbefaler å skjære fettet i ruter før steking, men jeg fjernet likegreit hele fettet og brukte renskårne fileter siden jeg ikke er noe fan av lammefett. Gni filetene inn med pepper og salt og stek i olje og smør i 3 - 4 minutter på hver side. Etterstek i ovn ved 125 C i inntil 15 minutter. La kjøttet hvile i ti minutter.
Tilbehør:
Finhakket sopp og sjarlottløk, stekt, krydret og tilført litt soyasaus
Potetmos med hvitløk, toppet med friterte poteter
Rødvinsaus, hjemmelaget
Søtpotetpurè
Friske urter
Mannen kom hjem med påskegave fra jobben sin; et halvt kilo smågodt og en flaske vin + to flasker til fra vinlotteriet.
Da blir det duket for ekstra kos - og husk: lyset av klokken 20:30 - 21:30 i kveld i anledning Earth Hour. Det kan ikke skade.
God påske godtfolk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar