Biffgryte med panang curry
I denne retten har jeg fritt latt meg inspirere av det thailandske kjøkken og tilsatt de grønnsakene jeg liker. Jeg har brukt risnudler, men du kan godt servere ris til.
Du trenger:
400 g biff
1 løk
1/2 paprika
5 shitake sopp
2 vårløk
2 ss panang currypasta
1 boks kokosmelk
2 dl god kraft
1 lime
3 ss fishsauce
1 pakke risnudler
Hakk grønnsakene i fine biter. Skjær biffen i tynne skiver. Stek soppen og biff gyllenbrune. Tilsett løk og la det frese noen minutter. Tilsett kraften og la alt dette koke under lokk i en halv time. Tilsett currypasta og kokosmelk og kok i tre minutter. Tilsett juicen av en lime. Tilsett paprika og vårløk til slutt. Serveres med kokte risnudler.
Ser godt ut!
SvarSlettTakk for det salige lavendel! Det var slettes ikke verst. God helg!
SvarSlett