Du trenger:
2,5 dl Guinnes
250 g smør
75 g bakekakao
400 g sukker
1,5 dl rømme
2 egg
1 ss vaniljeekstrakt
275 g hvetemel
2,5 ts natron
Glasur:
300 g Philadelphia ost
150 g melis
1 1/4 dl kremfløte
Du gjør:
Sett stekeovnen på 180 C
Hell Guinnes og smør i en gryte. Når smøret er smeltet, rør inn kakao og sukker.
Visp sammen rømme, egg og vanilje. Tilsett dette i gryta. Visp inn mel og natron.
Stekes i 45 - 60 min. (jeg foretrekker i 45 min).
Sett på en rist og avkjøl.
Glasur: Visp fløten, pisk inn ost og sikt inn melis.
Denne så fantastisk god ut! Hvor stor form bruker du her?
SvarSlettSå kjekt! Jeg brukte en form som var 24 cm i diameter, men du kan sikkert bruke en større også. Kaken kan absolutt anbefales!
SvarSlett