Du trenger:
4,5 dl hvetemel
1/2 ts salt
60 g smør
2 dl lunkent vann
1,5 ts bakepulver
Bland sammen 4 dl av melet med salt og bakepulver. Smuldre inn smøret og rør inn vannet. Rør inn resten av melet dersom deigen virker løs. Den skal ikke være for fast. Legg et kjøkkenhåndlke over bollen og la deigen hvile i 20 minutter.
Del deigen i 12 like store deler. Kjevle dem ut til ca 15 cm i diameter. Stek lefsene på en panne uten smør eller olje på middels varme i noen minutter på hver side. Du snur dem når du ser at deigen blåser seg opp.
Legg de ferdigstekte lefsene i en stabel under et kjøkkenhåndkle mens du steker ferdig resten.
Kjempe gode wraps! Kan aldri gå tilbake til kjøpe-wraps mer. Det var jo enkelt å lage også!:-) Takk for oppskriften! Men... Kan jeg legge dem i fryseren og ha dem til senere??
SvarSlettKjekt å høre! Disse kan du godt fryse ja...
Slett