05.02.2012

Het kyllingsuppe med indiskinspirert smak

Denne suppa er supergod og passer fint hvis du får mange gjester. Du setter bare frem en stor jerngryte med denne herlige chunky kyllingsuppa som fint kan lages i forveien. Den står og putrer mens du gjør mye annet gøy. God med brød og hvitløksmør til.




Du trenger:
2 kyllingfileter
1 gult eple
1 løk
2 ss smør
2 fedd hvitløk
1 boks hakkede tomater
1 dl vann
3 dl fløte
2 buljongterninger
1 ts sukker
1 ss karri
persille eller gressløk til pynt

Hakk opp kylling, løk, eple og hvitløk. Fres dette raskt i smør. Tilsett resten av ingrediensene og la det småkoke i 5 - 10 minutter (kan med fordel kokes i en halv time dersom du ønsker mer fylde og mørhet).







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...