08.06.2012

Hjemmelagde fiskepinnerDet er så gøy når mine oppskrifter kan inspirere andre. Her kan du se mitt- og andre bloggeres spennende innlegg på en artikkel i sol.no. Scroll nedover for oppskriften på fiskepinnene som jeg har publisert tidligere under tittelen frityrsekt fisk. Fiskepinner er jo en minst like passende tittel dersom man skal friste barna med god fisk! 

                                                          sol.no


Fiskepinner:

Med fersk fisk, torsk i mitt tilfelle, og noen få ingredienser får du noen herlige sprøstekte fiskebiter som ikke tar lang tid å lage. Jeg nøyet med med min hjemmelagde sweet chilisaus som tilbehør, men du kan selvsagt servere disse med en god salat, ris, pommes frites eller potetmos for et mer mettende måltid. Jeg kjøpte disse ferdige brødsmulene i en Asiatisk matbutikk, men du kan også bruke brødsmuler der du kjører brød i en blender.Du trenger:
Biter av fersk hvit fisk renkset for ben
1 egg
2 kopper brødsmuler 
solsikkeolje til fritering
salt 
pepper

Rør ut et egg med gaffel i en liten bolle og tilsett litt salt og pepper. Legg brødsmulene på et fat. Dypp fisken først i egg, så i brødsmulene. Stek i varm olje i ca 3 minutter på hver side til de har en gyllen farge. La det renne av på tørkepapir før servering. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...