Du trenger:
lomper
hvitløk
gurkemeie (krydderet gir den fine gulfargen)
spisskumin (krydder)
solsikkeolje
Fres hvitløken noen sekunder i litt olje. Tilsett krydderet. Hell det hele i en kopp og tilsett litt mer olje. Pensle dette på lompene på begge sider. Legg lompene på risten som anvist på bildet. Stekes på 200 C i varmluft i ca 5 - 10 minutter. Her må du egentlig bare prøve deg frem og passe på at de ikke blir svidde .
Videre fyller du bare skjellene med ditt favoritt-tacofyll enten du foretrekker med eller uten kjøtt. Jeg brukte biffdeig med hjemmelaget tacokrydder, salat, rødløk, rømme, salsasaus, ost og guacamole.
Lykke til!
Nok en gang gir jeg meg enda over for din kreativitet! Fantastisk!
SvarSlettSå kjekt å høre Julianne!
SvarSlettFantastisk påfunn:)). Gleder meg til å teste det! Hilsen malenesmaktmat
SvarSlettTakk! Ja, noen ganger får jeg rare ideer i hodet, og noen ganger funker dem. Disse var ganske så gode. Lykke til!
SvarSlettSå utrolig smart:)
SvarSlettTakk for det! :)
Slett