20.12.2011

Skagentoast - rekesmørbrød med stil

En trenger ikke å vente helt til sommeren for å nyte dette fantastiske rekesmørbrødet. I disse festlige juletider kan den nytes med lyse bobler i glasset - som en velkomst til gjestene eller til julelunchen. 




Du trenger:
500 g rensede reker
1 ts kaviar (lodderogn)
4 ss creme fraiche
1/2 sitron
salt
pepper
fersk dill eller gressløk
bladsalat
2 avokado
1 rødløk


Du gjør: Bland rekene med lodderogn, creme fraiche, sitronsaft og halvparten av urtene (hakkede). Smak til med salt og pepper. Rist loff - eventuelt stek den i litt smør (hvis du får tak i det da). Fordel skagenrøra på skivene sammen med salat, avokado og biter av rødløk. Pynt med sitron og urter. Toppes med mer lodderogn.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...