Til fire personer trenger du:
5 stk portobellosopp
1 liten squash
1 rød paprika
1 gul paprika
1 kopp grønne erter
2 tomater
3 sjalottløk
1 boks cremè fraiche
500 g. fersk torskefilet
persille
salt
pepper
smør/olje til steking
Du gjør:
Hakk opp soppen og stek til de er fine og brune. Hakk opp de andre grønnsakene (bortsett fra ertene så klart). Tilsett resten av grønnsakene og stek et par minutter til. Tilsett fisken og la det steke i 2 min. Tilsett cremè fraiche og la det koke opp i noen minutter. Krydre med salt og pepper. Dryss over finhakket persille før servering. Kan serveres med baguetter.
Mmm, så godt det smakte. Nå kan mannen spille Fifa med kompisene med god samvittighet mens Reminiscence-madammen koser seg med baking av pepperkakehus med datteren og sønnen har overnattingsbesøk på loftet. Dette hørtes jo nesten litt for perfekt ut, men hei, så godt kan jo livet være innimellom.
Vinen: Chablis Premier Cru 2009. Loving it!
Ha en fin lørdagskveld!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar