18.09.2011

Italiensk aften!

Denne kvelden
var det vår tur
til å lage treretters
middag til gjestene

Frityrstekt risottobolle med
fyll av kantareller, bacon og
mozarella til velkomstrett
Hjemmelaget ravioli
med fyll av
kongekrabbe, ricotta,
sitronskall, persille,
chilli, salt og pepper

Ikke for å skryte
men
denne indrefileten av kalv
 fra Idsøe
skulle vise seg å bli
mitt livs kjøttopplevelse

Brunes på panne, så 15 min. i
ovnen på 200 C. Hviles mens du
lar filorosene steke

My heart is drenched in Amarone

Kalven ligger på gulrotpure
Saus: Pinjekjerner, Dijonsennep,
kalvefond vann og maizena
Scampi på hjemmelaget
mayones med hvitløk og gurkemeie
Filoroser


Pannacotta

Bella notte!

2 kommentarer:

  1. Hvilket herremåltid. Veldig ambisiøst.
    Fine bilder

    SvarSlett
  2. Takk takk! Det er ikke ofte at det "slås på stortromma" på denne måten, men veldig gøy å ta litt av når en først går inn for det.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...