Denne kvelden
var det vår tur
til å lage treretters
middag til gjestene
Frityrstekt risottobolle med
fyll av kantareller, bacon og
mozarella til velkomstrett
Hjemmelaget ravioli
med fyll av
kongekrabbe, ricotta,
sitronskall, persille,
chilli, salt og pepper
Ikke for å skryte
men
denne indrefileten av kalv
fra Idsøe
skulle vise seg å bli
mitt livs kjøttopplevelse
Brunes på panne, så 15 min. i
ovnen på 200 C. Hviles mens du
lar filorosene steke
My heart is drenched in Amarone
Kalven ligger på gulrotpure
Saus: Pinjekjerner, Dijonsennep,
kalvefond vann og maizena
Scampi på hjemmelaget
mayones med hvitløk og gurkemeie
Filoroser
Pannacotta
Bella notte!
Hvilket herremåltid. Veldig ambisiøst.
SvarSlettFine bilder
Takk takk! Det er ikke ofte at det "slås på stortromma" på denne måten, men veldig gøy å ta litt av når en først går inn for det.
SvarSlett