Vårulldeig/rispapir (fra frysedisken)
Bananer (en banan = fire vårruller)
Del bananen på langs, så på tvers slik at du får fire biter per banan. Legg bananbiten på rispapiret og brett dem fint sammen mens du ruller. Bruk vann til å lime sammen skjøtene (viktig). Varm opp olje (jeg brukte solsikkeolje) i en gryte og frityrstek bananene, to og to om gangen, til de er gyllenbrune. Dette tar ca 3 - 6 minutter. La de renne av seg på kjøkkenpapir før servering.
Karamellsausen:
1 kopp kokosmelk
3/4 kopp brunt sukker
3/4 kopp brunt sukker
Hell kokosmelken over i en stekepanne og la det småkoke i fem minutter.
Tilsett sukkeret og rør det inn.
La det småkoke mens du rører jevnlig i rundt 30 minutter, eller til du får tykk konsistens.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar