tag:blogger.com,1999:blog-8267594928376923096.post2124166899959375319..comments2022-04-08T18:54:57.848+02:00Comments on reminiscence kitchen: Kantarellrisotto med parmesanReminiscencehttp://www.blogger.com/profile/03562765433845996938noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8267594928376923096.post-50513352018385530952012-10-10T15:38:07.691+02:002012-10-10T15:38:07.691+02:00Forstår hva du mener med å ikke være overbevist nå...Forstår hva du mener med å ikke være overbevist når det kommer til risotto. Jeg husker at jeg gledet meg sånn til å smake risotto for første gang i Roma, for jeg hadde sett det på flere kokkeprogrammer og syntes det så fantastisk godt ut. Jeg ble kjempeskuffa og syntes det smakte tam risengrøt med vassen sopp. Jeg må nok innrømme at selv om de siste jeg har laget har vært ok, så foretrekker jeg heller pasta som er både mye rimeligere og lettere å tilberede... Reminiscencehttps://www.blogger.com/profile/03562765433845996938noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8267594928376923096.post-6050348958148457002012-10-07T23:27:00.265+02:002012-10-07T23:27:00.265+02:00Dette ser knallgodt ut. Prøvde meg på risotto for ...Dette ser knallgodt ut. Prøvde meg på risotto for 2 uker siden- men tror ikke jeg får det hel til. Smakte godt, men ikke helt overbevist...Elinhttp://elinlarsen.netnoreply@blogger.com